luni, 12 martie 2018

Lucky Patcher 7.1.3

                              Lucky Patcher 7.1.3 DescărcaÈ›i software-ul pentru eliminarea aplicaÈ›iilor de licență È™i jocuri Android
Lucky Patcher este o aplicație care vă oferă un control real asupra permisiunilor pe care le permiteți aplicațiilor instalate pe Android. Puteți să ștergeți publicitatea excesivă, să modificați permisiunile, să creați copii de siguranță ale aplicațiilor și multe altele. Dar, înainte de a putea profita de toate aceste caracteristici, trebuie să rădăcinați dispozitivul. 

Când se deschide Lucky Patcher, veți găsi o listă completă a tuturor aplicațiilor instalate pe dispozitiv. Doar faceți clic pe una dintre ele pentru a vedea toate opțiunile disponibile: vizualizați informații despre aplicație, ștergeți date suplimentare și accesați alte instrumente speciale.

Printre aceste instrumente speciale există câteva caracteristici interesante care, de exemplu, vă permit să dezactivați publicitatea și să activați aplicația în condiții care în mod normal sunt imposibile. Puteți crea chiar un fișier APK modificat în funcție de preferințele dvs. 

Lucky Patcher vă permite să preluați controlul asupra aplicațiilor instalate pe Android. Ca și în majoritatea aplicațiilor care oferă un control mai mare utilizatorului, trebuie să aveți dispozitivul înrădăcinat pentru a accesa toate funcțiile.

                                                      Descarca

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu